Σελίδες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Περιστροφή Βίντεο

Τραβήξατε ένα βίντεο με το κινητό σας και όταν το μεταφέρατε στον υπολογιστή σας καταλάβατε ότι χρειάζεται περιστροφή; Κανένα πρόβλημα.
Υπάρχει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και είναι δωρεάν!














Free Video Flip and Rotate 1.8

Με ένα κλικ περιστρέφετε το βίντεο. Γρήγορα και εύκολα.
7 προτοποθετημένες επιλογές: περιστροφή προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού 90 μοίρες, περιστροφή 180 μοίρες, περιστροφή αντίθετα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού 90 μοίρες, οριζόντια αντιστροφή, κατακόρυφη αντιστροφή, Αντιστροφή στον κάθετο άξονα και περιστροφή 90 μοίρες προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού ή αντίθετα.

6 σχόλια:

Thodoris Zannidakis είπε...

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.Δούλεψε πολύ καλά!

Unknown είπε...

κατευασα το προγραμμα αλλα αντι να μ κανει περιστροφη στο βιντεο οταν το κανω αποθηκευση μετα παιζει ως ηχος μονο χωρις εικονα μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο που δεν ξερω

Unknown είπε...

σ ευχαριστώ πολύ ... δούλεψε μια χαρά!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ...........ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

Unknown είπε...

δεν κανει απολυτος ΤΙΠΟΤΑ

ihjio;joio;ohji είπε...

Όλα πήγαν καλά αλλά όταν γυρίζω στον υπολογιστή να παρακολουθήσω το βίντεο δεν έχει ήχο.Επιλέγω να το ανοίξω με το πρόγραμμά σας με το οποίο του έκανα περιστροφή και έχω ήχο αλλά δεν έχω την περιστροφή.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.